Biletul zilei: cotă 4.90 din handbal – meciurile Rapidului și lui Rm. Vâlcea incluse

0

Prieteni, astăzi ne aruncă privirea către cupele europene la handbal feminin. Am remarcat ceva interesant la casele de pariuri. Subestimează foarte tare forța ofensivă a formațiilor din EHF European League.

Esbjerg – Rapid este un meci crucial pentru calificarea directă în „sferturile” Ligii Campionilor. Giuleștencele au legat 3 victorii, au ajuns la 16 puncte, și au șanse reale. Cele două combatante de astăzi au medii incredibile de goluri. Rapid a înscris 32,2/meci, iar Esbjerg 32,8/meci. Disputa directă din tur a fost un recital handbalistic, victorie 34-32 pentru elevele lui Carlos Viver.

Siofok, reprezentantă a Ungariei, și Dortmund, reprezentantă a Germaniei, se înfruntă în runda secundă a grupei A din European League. Dortmund a făcut show în prima partidă, 33-32 în disputa cu Molde, așa cum face și în campionat, unde are o medie de 32.75 goluri/meci. Siofok trebuie să se adapteze la ritmul sufocant, așa că ar trebui să vedem multe reușite.

SCM Rm. Vâlcea se deplasează la Paris pentru al doilea meci al grupei de European League. Oltencele pregătite de Bent Dahl traversează o formă excepțională, 8 victorii în ultimele 9 meciuri. Mai importantă este maniera de joc, un handbal total, ofensiv. În primul meci din grupă le-a distrus pe maghiarele de la Vaci, scor 40-30, iar în urmă cu 4 zile a remizat 34-34 contra Craiovei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTAT
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorEsbjerg – Rapid peste 59.5 goluri1.75
Uniunea EuropeanaHandbalEHF European LeagueSiofok – Dortmundpeste 54.5 goluri1.60
Uniunea EuropeanaHandbalEHF European LeagueParis 92 – SCM Rm. Vâlceapeste 53.5 goluri1.75
COTĂ FINALĂ: 4.90MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.