Biletul zilei: evenimente tari din Liga 2 și Liga Florilor

0

Prieteni, azi-noapte am câștigat un bilet frumos din NBA. Acum pariem pe două evenimente tari din fotbalul și handbalul românesc. 

Oțelul Galați – CSA Steaua este meciul care deschide runda secundă a play-off-ului din Liga 2. Gălățenii ocupă poziția a 3-a, cu 36 de de puncte. Este un loc care în mod normal ar asigura promovarea directă în primul eșalon, dat fiind faptul că „militarii” încă nu au drept de promovare. Meciul a fost prefațat de multe tensiuni. Steaua a cerut reprogramarea, motivând că mai mulți jucători s-au aflat la loturile naționale de juniori și n-au ajuns la timp la echipă. Dorinel Munteanu a avut o reacție dură, așa că nervii sunt întinși la maximum. În meciul direct din sezonul regulat, câștigat de Steaua cu 1-0, s-au arătat 5 cartonașe galbene. Acum, miza e mai mare, tensiunea pe măsură.

Rapid București și SCM Râmnicu Vâlcea se înfruntă în runda cu numărul 20 din Liga Florilor. Cu CSM București desprinsă în campioană, giuleștencele trebuie să atace poziția secundă, pe care o împart în acest moment cu Bistrița. Trupa pregătită de Kim Rasmussen și-ar mări astfel șansele de a obține un wild-card pentru ediția următoare a Ligii Campionilor. Vâlcea, eliminată din EHF European League, nu mai are nimic de pierdut și va veni să joace handbalul spectaculos cu care ne-a obișnuit. Partida din turul campionatului a fost încântătoare, scor 37-36.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2Oțelul – CSA Steauapeste 5.5 cartonașe1.85
RomaniaFotbalLiga FlorilorRapid – SCM Rm. Vâlceapeste 59.5 goluri1.75
COTĂ FINALĂ: 3.23MIZĂ:

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.