Biletul etapei în SuperLigă: cotă 41.91 din cele 8 meciuri din play-off și play-out

0

Prieteni, am câștigat ultimele două bilete. Suntem inspirați, așa că încercăm un bilet al etapei în SuperLigă, atât meciurile din play-off, cât și din play-out.

Codul biletului cu BONUS DUBLU la Superbet: 9917-K8LDYV

FCU Craiova – Petrolul, sub 1.5 goluri FCU Craiova @1.75

  • Petrolul a primit vești bune în ultimele săptămâni. Marian Copilu a devenit investitor, s-au plătit câteva salarii restante, iar atmosfera în cadrul lotului e excelentă. Și rezultatele recente sunt bune, două victorii fără gol primit cu UTA și FC Argeș. FCU Craiova și Petrolul s-au înfruntat de 3 ori sezonul acesta: în campionat a fost 1-0 pentru Petrolul și 1-1, iar în Cupă au câștigat oltenii cu 1-0.

UTA Arad – U Cluj, peste 13.5 faulturi UTA @1.95

  • UTA este într-o situație disperată, amenințată serios de retrogradare. Formația pregătită de Laszlo Balint este cea mai agresivă din SuperLigă, cu 429 de faulturi comise până în acest punct.

Hermannstadt – FC Botoșani, DNB – Winner Hermannstadt @1.60

  • FC Hermannstadt ar fi fost în lupta pentru primul loc în play-out dacă n-ar fi primit depunctarea. Ziua și ora la care e programat meciul cu Botoșani, sâmbătă, de la 17:00, sunt perfect, așa că stadionul din Sibiu va fi cu siguranță plin, un alt avantaj mare.

FC Argeș – FC Voluntari, sub 8.5 șuturi pe poartă @1.42

  • FC Argeș și FC Voluntari sunt două formații cu probleme de exprimare în ofensivă. Dovadă sunt cele două meciuri directe din sezonul regular, ambele încheiate 0-0. În cea mai recentă dispută dintre cele două au fost expediate 6 șuturi pe poartă.

CS Mioveni – Chindia, sub 2.5 goluri @1.50

  • CS Mioveni și Chindia Târgoviște sunt formații care au pe bancă ultimii 2 antrenori de la FCSB, pe Nicolae Dică și pe Toni Petrea. Ambele au început prost play-off-ul, fără să marcheze, și tremură în privința salvării. Ambele meciuri directe din sezonul regular au fost sub 2.5 goluri.

Rapid – Farul, X2 @1.50

  • Farul e lider în Superligă, are două puncte avans față de CFR Cluj și avantaj moral în fața Rapidului. A scos 4 puncte în cele două dispute din sezonul regular, iar în Cupa României s-a impus cu 2-0, chiar în Giulești.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, sub 4.5 șuturi pe poartă CFR @1.55

  • În ultimele 6 meciuri jucate de CFR Cluj pe terenul celor de la Universitatea Craiova, elevii lui Dan Petrescu nu au expediat niciodată mai mult de 3 goluri.

Sepsi – FCSB, peste 26.5 faulturi @1.55

  • Sepsi a promis că nu va face figurație în play-off, dar deocamdată a rămas datoare. Meciul cu FCSB, mereu unul încrâcenat, reprezintă ocazia să arate asta. Cele două au fost adversare și în urmă cu două săptămâni, într-o victorie cu 1-0 a bucureștenilor. Nu mai puțin de 31 de faulturi au fost comise în acea dispută.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.