Biletul zilei: 3 evenimente tari din sportul românesc

0

Prieteni, astăzi ignorăm sferturile Ligii Campionilor, unde avem două meciuri imprevizibile, și încercăm un bilet din handbalul și din bashetul românesc. 

Dinamo are un sezon magnific, în care a cucerit deja titlul și a depășit faza grupelor în Liga Campionilor. Elevii lui Xavi Pascual caută acum și ultimul trofeu pus în joc, Cupa României. Astăzi, în sferturile de finală, o înfruntă pe CSM Constanța. Fără motiv să odihnească din staruri, Dinamo n-ar trebui să aibă emoții.

U-BT Cluj-Napoca, campioana ultimilor ani în baschetl masculin, a încheiat pe poziția secundă sezonul regular, după CSM Oradea. Elevii lui Mihai Silvășan dispută astăzi primul meci al sferturilor de finală, acasă, împotriva celor de la SCM Craiova. Va fi al 4-la meci direct din acest sezon. Clujenii le-au câștigat pe precedentele, impresionând în defensivă. Le-au permis oltenilor 64, 65, respectiv 71 de puncte. Acum, când miza e mai mare, apărarea ar trebui să fie și mai agresivă.

România are de îndeplinit o formalitate în deplasarea din Portugalia, returul barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial. „Tricolorele” au câștigat manșa tur la 15 goluri, scor 35-20. Diferența a fost una evidentă. Chiar dacă Florentin Pera va folosi astăzi și jucătoare din a doua garnitură, rezultatul nu poate fi altul decât o nouă victorie românească.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalCupa RomânieiCSM Constanța – Dinamovictorie Dinamo1.30
RomaniaBaschetPlay-off Liga NaționalăU-BT Cluj – SCM Craiovasub 71.5 puncte Craiova1.55
Uniunea EuropeanaHandbalBaraj Campionatul MondialPortugalia – Româniahandicap -3.5 goluri România1.60
COTĂ FINALĂ: 3.22MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.