Biletul zilei: cotă 4.08 din fotbal și baschet

0

Prieteni, astăzi încercăm o cotă frumoasă, de 4.08. Avem de toate pe bilet, fotbal românesc, fotbal din Europa și baschet de top.

Oțelul primește vizita Gloriei Buzău în runda cu numărul 4 din play-off-ul ligii secunde. Gălățenii au fost umiliți de Dinamo runda trecut, iar acum au primit o nouă veste proastă, aceea că Steaua ar putea obține promovarea directă chiar din acest sezon. În aceste condiții, trupa lui Dorinel Munteanu e cu spatele la zid. O echipă și așa dură, acum va avea un plus de agresivitate. Buzoienii au egalauri pe linie în acest play-off, dar Mihalcea nu a renunțat nici el la gândul promovării. Meciul direct din sezonul regular a produs haos nu mai puțin de 10 cartonașe galbene și o eliminare.

Anderlecht și Alkmaar dispută diseară manșa tur a sfertului de finală din Confernece League. Belgienii au impresionat prin forța defensivă în acest parcurs europea. Au primit doar 5 goluri într-o grupă cu West Ham, FCSB și Silkeborg, iar în turul precent au produs surpriza. Au eliminat-o pe Villarreal, 1-1 și 1-0. Nici Alkmaar nu s-a lăsat mai prejos din punct de vedere al apărării, 6 goluri încasate în 6 partide din grupă.

Olympiakos și Baskonia sunt adversare în ultima rundă a sezonului regular din Euroliga de baschet masculin. Grecii sunt primii momentan și au nevoie de victorie pentru a-și păstra poziția, iar spaniolii luptă cu Zalgiris pentru ultima poziție de play-off. Au bilanț identic înaintea meciurilor decisive. Așadar e un meci cu miză pentru ambele. Baskonia este ce amai ofensivă formație din acest sezon, marcând nu mai puțin de 2.841 de puncte. De altfel, meciul direct Baskonia – Olympiakos din tur a fost un adevărat spectacol, câștigat de greci cu 97-92.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2Oțelul – Gloria Buzăupeste 4.5 cartonașe1.42
Uniunea Europeana Fotbal Conference LeagueAnderlecht – Alkmaarsub 2.5 goluri1.80
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaOlympiakos – Baskoniapeste 162.5 puncte1.60
COTĂ FINALĂ: 4.08MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.