Biletul zilei: Superliga, Serie A și Liga Campionilor la handbal feminin

0

Prieteni, astăzi avem o cotă de peste 4.00. Am găsit un detaliu interesant la meciul dintre Sepsi și Farul. Îl combinăm cu derby-ul din Serie A și cu meciul lui Gyor din Liga Campionilor. 

Sepsi Sfântu Gheorghe și Farul deschid etapa 6 din play-off-ul Superligii. Între cele două există un grad ridicat de respect. Sepsi nu mai are obiectiv în campionat, toată energia fiind concentrată pentru finala Cupei. De partea cealaltă, trupa lui Hagi conduce clasamentul și se îndreaptă spre al doilea titlu din istorie. Nu există niciun motiv pentru a vedea durități la acest meci. Dovada clară este că la partida din turul play-off-ului, luna trecută, nu a fost arătat niciun cartonaș galben în prima repriză.

AS Roma și AC Milan sunt la egalitate în Serie A, pe locurile 4 și 5, ambele cu câte 56 de puncte. Așadar, niciuna nu poate risca nimic în lupta pentru pozițiile de Champions League.

Gyor nu mai domină ca în trecut Liga Campionilor la handbal feminin, dar este în continuare favorită la trofeu. Astăzi nu ar trebui să aibă emoții în turul sferturilor de finală cu Odense. Cele două s-au înfruntat de două ori în anul 2022, două victorii pentru Gyor, 32-27 și 27-26. De altfel, Gyor a câștigat 6 din cele 7 meciuri directe.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaSepsi – Farulsub 1.5 cartonașe în prima repriză1.85
ItaliaFotbalSerie AAS Roma – AC Milansub 2.5 goluri1.47
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorOdense – Gyorvictorie Gyor1.50
COTĂ FINALĂ: 4.07MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.