Biletul zilei: cotă 4.21 din Universitatea Craiova – FCSB, Napoli – Salernitana și Ucraina – România

0

Prieteni, avem o cotă 4.21 doar din meciuri cu miză uriașă. România poate obține calificarea la EURO după 28 de ani, Napoli e în sărbătoare, iar Universitatea Craiova și FCSB își joacă ultimele șanse.

Pasul greșit făcut ieri de Farul a dinamitat lupta la titlu în Superliga. Chiar și Universitatea Craiova, care s-ar apropia la 5 puncte cu o victorie împotriva FCSB-ului speră. Arena „Ion Omblemenco” va fi plină diseară, așa că tensiunea va atinge cote nebănuite. În meciul tur din play-off au fost comise nu mai puțin de 32 faulturi. Azi, linia e mult mai jos.

Napoli este în sărbătoare, așteaptă sărbătorirea titlului în Serie A. În aceste condiții, Salernitana ar trebui să fie victimă sigură în fața elevilor lui Spalletti.

România e mai aproape ca niciodată de revenirea la Campionatul European de handbal feminin, după o pauză de 28 de ani. Pentru a nu depinde de alte calcule, „tricolorii” trebuie să învingă Ucraina. O să mizăm pe prestația lui Ionuț Nistor. Extrema dreaptă de la Constanța execută aruncările d ela 7 metri. Meciul trecut, în eșecul cu Austria, a fost cel mai bun marcator, cu 7 goluri. Azi, linia lui e ridicol de jos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaUniversitatea Craiova – FCSBPeste 25.5 faulturi1.55
ItaliaFotbalSerie ANapoli – Salernitanahandicap -1.5 Napoli1.65
Uniunea EuropeanaHandbalPreliminarii EUROUcraina – Româniapeste 3.5 goluri I. Nistor1.65
COTĂ FINALĂ: 4.21MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.