Biletul zilei: cota 7.83 din Dinamo – Steaua și Unirea Dej – Poli Iași

0

Prieteni, astăzi putem afla a doua formație promovată matematic în Liga 1. Totul se decide în derby-ul Dinamo – CSA Steaua, de pe Arena Națională. Avem o cotă mare și de la celălalt meci al zilei Unirea Dej – Poli Iași. 

Dinamo și CSA Steaua se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. „Câinii” au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru promovarea directă. Un eșec astăzi ar însemna că Oțelul merge în Liga 1. În afara rivalității istorice dintre Dinamo și Steaua, între actualele tabere există o tensiune deosebită, alimentată de declarațiile dinamoviștilor. Partida din turul play-off-ului, câștigată de Steaua cu 2-0, a fost plină de momente controversate. Au fost arătate 9 cartonașe galbene și un cartonaș roșu.

Unirea Dej o înfruntă pe Poli Iași, formație deja promovată. Dejenii ocupă pentru moment o poziție de baraj, dar bătalia cu Gloria Buzău este crâncenă, ambele cu câte 39 de puncte. Partida directă din turul play-off-ului s-a încheiat 0-0. De altfel, 3 dintre cele 8 meciuri jucate de Unirea în play-off s-au încheiat fără gol marcat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2Dinamo – Steauacartonaș roșu în meci2.90
RomaniaFotbalLiga 2Unirea Dej – Poli Iașisub 1.5 goluri2.70
COTĂ FINALĂ: 7.83MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.