Biletul zilei: CSM București își ia adio de la fani în acest sezon + finala CSM Oradea – U-BT de la baschet

0

Prieteni, luăm o pauză de la fotbal și încercăm astăzi un bilet cu două evenimente interesante din sportul românesc: CSM București joacă ultimul meci acasă în „Liga Florilor”, iar CSM Oradea și U-BT Cluj Napoca au al doilea duel al finalei de la baschet. 

CSM București primește vizita celor de la CSM Slatina, de la ora 17:30. „Tigroaicele” sunt matematic campioane, fără eșec în acest sezon, în timp ce adversarele ocupă penultima poziție. Slatina ar avea nevoie de victorie, dar pentru asta trebuie să țină ritmul cu, probabil, rezervele celor de la CSM București. Cele două s-au înfruntat deja de două ori în acest sezon și a fost o ploaie de goluri, victorii pentru bucureștence cu 37-25 și 33-30. Azi linia de over e mult mai jos.

CSM Oradea o conduce pe U-BT Cluj-Napoca cu 1-0 în finala Diviziei A la baschet masculin. Partida de acum 2 zile a fost echilibrată până în ultimul sfert și încheiată 79-73. S-au marcat 152 de puncte în condițiile în care ultimele 5 minute au fost groaznice, pline de greșeli și de mingi pierdute de oaspeți.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalLiga FlorilorCSM București – CSM Slatinapeste 54.5 goluri1.60
RomaniaBaschetLiga NationalăCSM Oradea – U-BT Clujpeste 155.5 puncte1.72
COTĂ FINALĂ: 2.75MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.