Biletul zilei: cotă 5.37 la meciurile decisive din play-out

0

Prieteni, astăzi aflăm cine retrogradează în Liga 2 și cine merge la barajul pentru supraviețuire. Vor fi 3 meciuri intense, programate în același timp.  Noi avem câte un pronostic pentru fiecare dintre ele.

Chindia Târgoviște are nevoie de victorie în fața Voluntariului pentru a nu depinde de jocul rezultatelor. Dâmbovițenii au un mare avantaj astăzi, o adevărată sărbătoare, inaugurarea noii arene locale. Toate biletele au fost vândute, iar fanii cu siguranță îi vor împinge de la spate pe elevii lui Toni Petrea. La precedentul meci direct cu Voluntari, Chindia a obținut nu mai puțin de 7 cornere!

UTA are nevoie de un X pentru a încheia pe locul 7 în play-off, iar FCU Craiova are nevoie de un X pentru a termina deasupra Voluntariului și pentru a disputa barajul de Conference League pe teren propriu.

FC Argeș nu este la mâna ei înainte disputei cu Petrolul. Piteștenii trebuie să câștige și să spere la un pas greșit din partea Chindiei. „Lupii galbeni” vin la acest meci fără un obiectiv concret și nu ar avea sens să se omoare cu firea.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaChindia – Voluntaripeste 4.5 cornere Chindia1.95
RomaniaFotbalSuperligaUTA – FCU CraiovaPsF X1.67
RomaniaFotbalSuperligaFC Argeș – Petrolulsub 2.5 goluri1.65
COTĂ FINALĂ: 5.37MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.