Biletul zilei: Sepsi – CFR Cluj și finala turneului feminin de la Roma

0

Prieteni, am analizat zeci de evenimente astăzi și ne-am oprit asupra a două cu potențial, Sepsi – CFR Cluj și finala turneului feminin de la Roma.

Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj se înfruntă într-un meci de plan secund al penultimei runde din play-off. Covăsnenii sunt ultimii și vor odihni jucătorii în vederea finalei Cupei României, în timp ce Dan Petrescu are mari probleme de lot în cursa pentru asigurarea poziției de Conference League. Cum gazdele nu vor risca accidentări sau cartonașe, ar trebui să vedem un meci destul de liniștit.

Elena Rybakina și Anhelina Kalinina se înfruntă în finala turneului WTA de la Roma. Ucraineanca are cea mai bună săptămână din carieră, impresionând prin condiția fizică fenomenală, meciuri de 3 seturi cu Keys, Haddad Maia (cel mai lung din întreg sezonul) și Kudermertova. Și astăzi se anunță o înfruntare lungă, mai ales că avem un precedent. Rybakina și Kalinina s-au înfruntat și în aprilie 2023, pe zgura de la Charleston. Anghelina se impunea cu 6-4, 2-6, 6-4.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaSepsi – CFR Clujsub 1.5 cartonașe în prima repriză1.85
ItaliaTenisWTA RomaElena Rybakina – Anhelina Kalininapeste 19.5 game-uri1.60
COTĂ FINALĂ: 2.96MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.