Biletul zilei: cotă 4.36 din fotbal și tenis

0

Prieteni, azi am ales trei evenimente de plan secund, ascunse în profunzimea ofertei. 

Emilio Nava (21 de ani) a fost considerat un mare talent al tenisului american, dublu finalist de Grand Slam la juniori. Principala lui calitate este deplasarea în teren, un lucru esențial pe zgură. De altfel, cele mai importante rezultate din carieră au fost obținute pe această suprafață, două titluri, unul în circuitul ITF Futures și unul în ATP Challanger. În primul tur al calificărilor de la Roland Garros n-a avut emoții în fața lui Dimitar Kuzmanov, victorie 6-3, 7-6(4). Liam Brody, adversarul de astăzi, are un joc adaptat suprafețelor mai rapide.

Djurgarden IF și BK Hacken, vicecampioana și campioana en-titre din Suedia, se înfruntă într-un derby incendiar. Hacken are cel mai bun atac și în actuala stagiune, 25 de goluri marcate în 9 partide. Gazdele de astăzi au și ele o ofensivă decentă, 14 goluri. Cele două s-au înfruntat deja de două ori în anul 2023. Au fost meciuri spectaculoase, victorii ale lui Hacken cu 3-0 și 4-1.

CSKA 1948 și Ludogorets dispută astăzi finala Cupei Bulgariei. Meciurile dintre cele două au fost foarte echilibrate în campionatul recent încheiat, două remize, scor 2-2 și 1-1. De altfel, Ludogorets nu și-a mai învins rivala din iulie 2021.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisCalificări Roland GarrosEmilio Nava – Liam Broadyvictorie Emilio Nava1.80
SuediaFotbal
Allsvenskan
Djurgarden IF – BK Hackenpeste 2.5 goluri1.65
FotbalCupa BulgarieiCSKA 1948 – Ludogoretshandicap + 1.5 goluri CSKA1.47
COTĂ FINALĂ: 4.36MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.