Biletul zilei: cotă 4.16 din Manchester United – Chelsea și Boston – Miami

0

Prieteni, avem o cotă de 4.16 pe duelul Manchester United – Chelsea și pe meciul care poate decide finala sezonului din NBA.

Manchester United și Chelsea se înfruntă într-o restanță din runda cu numărul 32 de Premier League. „Diavolii” mai au nevoie de un punct în ultimele două runde pentru a-și asigura locul 4 și prezența în ediția următoare a Ligii Campionilor, dar au la orizont și finala Cupei Angliei, de săptămâna viitoare, contra rivalei Manchester City. De partea cealaltă, Chelsea așteaptă finalul unui sezon de coșmar, în care a marcat doar 36 de goluri în 36 de etape. În ultimele 5 dispute directe nu s-a marcat niciodată mai mult de două goluri. Toate cele 5 partide s-au încheiat la egalitate: 1-1, 1-1, 1-1, 0-0 și 0-0.

Boston a evitat o înfrângere rușinoasă în finala Conferinței de Est. S-a impus în urmă cu două zile în Miami, dar încă este cu spatele la zid, condusă 1-3. Celtics pornește mare favorită la noapte și se bazează pe o nouă prestație bună a starului Jayson Tatum. În precedentul meci, Tatum a reușit 33 de puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive. Și la ultimul meci jucat în Boston a acut o prestație bună, 34 de puncte.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueManchester United – Chelseasub 2.5 goluri2.20
Statele UniteBaschetNBABoston – Miamipeste 30.5 puncte

Jayson Tatum
1.86
COTĂ FINALĂ: 4.16MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.