Biletul zilei: Dinamo – FC Argeș, Roland Garros și meci istoric din NBA

0

Prieteni, astăzi combinăm toate evenimentele fierbinți, barajul dintre Dinamo și FC Argeș, un meci tare de la Roland Garros și unul istoric din NBA, decisivul dintre Boston și Miami. 

Dinamo și FC Argeș dispută astăzi prima manșă a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Pe Arena Națională se anunță o atmosferă incendiară, peste 20.000 de susținători ai „câinilor”. Cele două echipe nu impresionează din punct de vedere al jocului, dar cu siguranță va fi o intensitate fără seamăn. Tocmai de asta ne așteptăm la multe cartonașe.

Dominic Thiem, dublu finalist la Roland Garros, în 2018 și 2019, îl înfruntă în primul tur pe argentinianul Pablo Cachin, jucător fără mai performanțe în carieră. De ce e cota lui Thiem așa mare în aceste condiții? Pentru că austriacul a reintrat cu greu în ritm după o accidentare. Dar Thiem spune acum că fizic e aproape la nivel maxim. A și legat câteva vitctorii, o semifinală jucată la Mauthausen. Pe zgura de la Paris se simte ca acasă, iar asta ar trebui să conteze.

Boston și Miami dispută la noapte meciul decisiv al finalei Conferinței de Est. Celtics poate intra în istorie drept prima echipă care întoarce o serie de la 0-3. Moralul e la cer pentru gazde, mai ales că au salvat dramatic parcursul. În meciul cu numărul 6 au marcat coșul victoriei când cronometrul arăta 0.1 secunde.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalBaraj Liga 1Dinamo – FC Argeșpeste 5.5 cartonașe1.53
FrantaTenisRoland GarrosDominic Thiem – Pedro Cachinvictorie Thiem1.67
Statele UniteBaschetNBABoston – Miamivictorie Boston (inclusiv prelungiri)1.33
COTĂ FINALĂ: 3.39MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.