Biletul etapei în Superligă: cotă 39.07 din cele 8 meciuri ale rundei

0

Prieteni, formațiile noastre au încheiat-o cu Europa și se pot concentra acum doar pe Superligă. Suntem și noi cu ochii pe ele, cu un bilet al etapei. Am analizat și avem câte un pronostic pentru fiecare meci, o cotă totală de de 39.07.

Codul pentru biletul etapei din Superligă: 991I-KG016S

Biletul etapei din Superligă:

Petrolul – Oțelul, 1X @1.33

  • Petrolul are un start neașteptat de bun de sezon, un singur eșec în primele 7 etape. Ploieștenii au marcat 12 goluri, iar pe teren propriu au legat două victorii, 3-2 cu Farul și 4-3 cu FCU Craiova. Oțelul are o statistică incredibilă, 6 victorii și un eșec până în acest punct.

Rapid – Dinamo, peste 1.5 goluri Rapid @1.65

  • Rapid este formația cu cel mai bun atac din Superligă, 14 goluri marcate. Astăzi vor avea și avantajul terenului propriu, un nou meci sold-out și se anunță o atmosferă de derby adevărat. Cristiano Bergodi pare să fi găsit formula ideală și vine după două victorii impresionante, 3-1 cu Farul și 5-3 cu FCU Craiova. Giuleștenii au și un nou atacant. Albanezul Albion Rrahmani a debutat cu o dublă în doar 45 de minute jucate.

Voluntari – CFR Cluj, 2 solist @1.80

  • CFR Cluj își întâlnește victima favorită. „Feroviarii” au câștigat ultimele 6 meciuri directe disputate contra lui FC Voluntari, iar diferența de valoare dintre cele două loturi este enormă și în acest moment. Trupa pregătită de Andrea Mandorlini ar putea urca provizoriu pe primul loc cu o victorie.

FCSB – Universitatea Craiova, ambele marchează @1.65

  • FCSB și Universitatea Craiova ocupă în acest moment primele două locuri în Supercupă, dar ambele fiind după prima înfrângere stagională și vor să își ia revanșa în fața fanilor. Meciurile dintre cele două au fost mereu spectaculoase, cu o tensiune aparte. Cele mai recente 4 dispute directe au fost GG!

U Cluj – Poli Iași, 1X @1.28

  • U Cluj are un lot experimentat, capabil să atace play-off-ul. Acum a revenit și antrenorul care i-a dus sezonul trecut în finala Cupei României, Ioan Ovidiu Sabău, iar rezultatele încep să se vadă, o remiză 2-2 cu Hermannstadt și victorie 4-2 cu Ceahlăul în Cupă. Poli Iași e în degringoladă, iar ultimul rezultat a fost de-a dreptul rușinos, 0-3 în Cupă cu Zalău, din Liga 3.

FCU Craiova – Farul, peste 2.5 goluri @1.90

  • FCU Craiova este echipa kamikadze a acestui sezon. A avut deja trei partide cu 7+ goluri. Acum o înfruntă pe Farul, campioana rănită după eliminarea din play-off-ul Conference League. Spectacolul pare garantat.

Botoșani – Hermannstadt, X2 @1.45

  • FC Botoșani este într-o mică degringoladă. Pe bancă tocmai a fost instalat Dan Alexa, dar lotul moldovenilor e mai slab ca în ultimele sezoane. De partea cealaltă, FC Hermannstadt e o echipă cu stabilitate pe banca tehnică și cu un lot echilibrat valoric.

Sepsi – UTA, 1 solist @1.70

  • Sepsi ne-a reprezentat cu cinste în preliminariile Conference League, fiind eliminată dramatic în returul play-off-ului, dîn reprizele adiționale contra lui Bodo/Glimt. Covăsnenii au timp de refacere și au promit că acum se vor concentra pe campionat. diferența dintre cele două loturi este imensă.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.