Biletul zilei: 3 meciuri de la US Open 2023

0

Prieteni, biletul etapei din Superligă merge perfect, primele 3 meciuri câștigătoare. Între timp rămânem în priză cu ceva interesant de la US Open. 

Alexander Zverev și Grigor Dimitrov se întâlnesc într-o optime de finală extrem de interesantă la US Open. Bulgarul a avansat cu noroc din primul tur, salvând două mingi de meci ale lui Molcan. De partea cealaltă, neamțul a cedat un singur set în primele două tururi. Bilanțul în meciurile directe este net în favoarea lui Zverev, 5 victorii în ultimele 5 meciuri. Cea mai recentă dispută a fost în urmă cu 2 săptămâni, la Cincinnati, triumf lejer al lui Zverev, 6-2, 6-2.

Mămica Elina Svitolina o are în față pe Jessica Pegula, a 3-a jucătoare a lumii și marea speranță a americanilor la un triumf. Pegula a câștigat precedentele 3 dispute directe, toate pe hard, inclusiv una în urmă cu o lună, la Wasinghton.

În duelul Nicolas Jarry – Alex de Minaur cotele sunt mult prea dezechilibrate. Australianul merită să fie favorit, dar nu atât de mare. Jarry e un jucător atipic, servește magistral, dar are și o deplasare bună pentru înălțimea lui. Nu degeaba a urcat până pe locul 25 mondial.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenAlexander Zverev – Grigor Dimitrovvictorie Zverev1.40
Statele UniteTenisUS OpenElina Svitolina – Jessica Pegulavictorie Pegula1.33
Statele UniteTenisUS OpenNicolas Jarry – Alex de Minaurminim un set Jarry1.53
COTĂ FINALĂ: 2.84MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.