Biletul zilei: pariuri speciale ignorate pe meciuri tari din Europa

0

Prieteni, am găsit 3 pariuri cu adevărat speciale, pe care sigur nu le-ați remarcat în oferta de astăzi. Sunt din fotbalul important al Europei și cu siguranță nu le puteți ignora după ce le veți vedea. 

Eliminată din Europa și cu prima parte a sezonului sacrificată în Superligă, Farul trebuie să înceapă să adune puncte. Deplasarea de la FCU Craiova, formația cu cea mai slabă defensivă, ar putea fi un punct de cotitură. Ambele meciuri directe de campionatul trecut s-au jucat cu garda jos, câte 12 șuturi expediate pe spațiul porții. Astăzi, linia e ridicol de jos.

Inter a început cu două victorii lejere campionatul în Serie A, ambele cu 2-0, partide în care a obținut nu mai puțin de 15 lovituri de la colțul terenului. Azi primește vizita Fiorentinei, o altă formație ofensivă cu statistici bune la acest capitol.

Lyon – PSG este derby-ul rundei în Ligue 1. Aici am remarcat linia incredibilă la capitolul cartonașe, doar 2.5. Pe orice statistică s-ar baza bookmakerii, este mult, mult prea jos pentru un duel cu o asemenea încărcătură.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaFCU Craiova – Farulpeste 7.5 șuturi pe poartă1.55
ItaliaFotbalSerie AInter – Fiorentinapeste 9.5 cornere1.85
FrantaFotbalLigue 1Lyon – PSGpeste 2.5 cartonașe1.60
COTĂ FINALĂ: 4.59MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.