Biletul zilei: finala US Open 2023 și CSM București – Odense în Liga Campionilor

0
Prieteni, ieri ne-a mers perfect cu pariurile din afara fotbalului. Am câștigat biletul cu semifinalele Mondialului de baschet și am prins o cota babană la debutul Cupei Mondiale de rugby. Dacă tot suntem pe val, zic să continuăm cu puțin handbal și tenis de top.
CSM București începe astăzi aventura în noul sezon al Ligii Campionilor, un meci acasă, în sala Polivalentă, împotriva danezelor de la Odense. „Tigroaicele” au arătat bine de tot în perioada de pregătire și în Final Four-ul Supercupei Romaniei. S-au întărit serios, au acum și variante pentru poziția de inter dreapta, lucru care va mai lua din presiunea pusă de defensivele adverse asupra Cristinei Neagu. Cum Odense e o adversară pe măsură, iar diferența va fi probabil mică, Neagu va petrece pe parchet suficiente minute pentru a-și acoperi linia de goluri.
Finala feminină de la US Open 2023 le aduce față în față pe americanca Coco Gauff și pe bielorusa Aryna Sabalenka. Cea din urmă are deja un motiv de sărbătoare. Începând de luni va urca pentru prima dată în carieră pe locul 1 mondial. Finala se anunță una echilibrată, dar experienta superioară a Arynei, deja cu un titlu de grand slam în palmares, la Australian Open, ar trebui să conteze decisiv.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.