Biletul zilei: preliminariile EURO 2024 și România – Franța în sferturile Europeanului de volei

0

Prieteni, astăzi am pregătit o cotă decentă din preliminariile EURO 2024 și din duelul România – Franța, sferturile Europeanului de volei masculin. 

OK, Luxemburg nu mai este de mult echipa aia mică pe care o demola toată lumea. Are inclusiv șanse la calificarea la EURO 2024, dar în deplasarea din Portugalia, o națională plină de staruri, nu are ce face. În meciul direct din turul acestei grupei, Portugalia s-a impus cu un zdrobitor 6-0.

Islanda și Bosnia se înfruntă în grupa J. Cele două porneau cu șanse reale la poziția secundă, dar au avut un tur modest. De aceea, partida de astăzi este de totul sau nimic. În tur, Bosnia s-a impus cu 3-0. Islandezii au un atac decent, 9 goluri înscrise în 5 runde.

România a obținut o calificare nesperată, dar pe deplin meritată în sferturile Campionatului European de volei masculin. Astăzi, „tricolorii” dau din nou peste campioana olimpică en-titre Franța. În grupe, România a produs surpriza și s-a impus cu 3-0. De menționat este faptul că în acel moment francezii erau oricum siguri de prima poziție în grupă. Prestația lui Earvin N’Gapeth și a colegilor din optimea cu Franța arată că tratează altfel turneul acum, din nefericire pentru România.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalpreliminarii EURO 2024Islanda – BosniaGG1.87
Uniunea EuropeanaFotbalpreliminarii EURO 2024Portugalia – Luxemburghandicap -1 Portugalia1.33
Uniunea EuropeanaVoteliCampionatul EuropeanFranța – România3-0 Franța1.70
COTĂ FINALĂ: 4.22MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.