Biletul zilei: cotă 5.10 din fotbalul european, inclusiv Rapid – CFR Cluj

0

Prieteni, oferta din fotbal este atractivă în această seară. Am strâns o cotă de 5.10 și avem un pariu special inclusiv pentru derby-ul feroviar dintre Rapid și CFR Cluj. 

În Giulești este greu tare, o atmosferă apăsătoare pentru orice adversară, iar CFR Cluj știe asta foarte bine. Giuleștenii au câștigat toate cele 3 meciuri directe disputate de la revenirea în Superligă, și au făcut-o într-un mod spectaculos: 2-0, 3-1 și 2-1. Aflată în pierdere de turație, gruparea giuleșteană are nevoie neapărată de victorie pentru a ține aproape de liderul FCSB. În aceste condiții, ne așteptăm la un elan ofensiv încă din primele minute.

Tenerife și Espanyol sunt adversare în runda cu numărul 7 din liga secundă a Spaniei. Gruparea catalană vrea să revină imediat în La Liga, iar startul de sezon este promițător. Espanyol este neînvinsă, are cel mai bun atac, 14 goluri marcate în 6 runde, iar cu o victorie astăzi ar urca provizoriu pe prima poziție. Espanyol are de departe cel mai valoros lot din competiție, cotat la peste 65 de milioane de euro. Tenerife valorează doar 18 milioane.

Nordsjaelland, formație pe care fanii fotbalului din România au avut plăcerea să o urmărească în dubla cu FCSB, din Conference League, este implicată în lupta la titlu din Danemarca. Astăzi primește vizita ultimei clasate, Hvidovre, formație fără victorie și cu doar 3 goluri marcate în 8 etape. Jocul de posesie al lui Nordsjaelland n-ar trebuie să le permită adversarilor să se apropie prea des de poartă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaRapid – CFR Cluj
Rapid peste 2.5 șuturi pe poartă, Rapid peste 0.5 goluri,
Rapid peste 2.5 cornere
1.70
SpaniaFotbalLa Liga 2Tenerife – EspanyolX21.50
DanemarcaFotbalSuperligaNordsjalland – HvidovreNU marchează ambele2.00
COTĂ FINALĂ:MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.