Biletul zilei: meciuri din Cupa României și Cupa Germaniei

0

Prieteni, avem două dueluri interesante astăzi în Cupa României, FC Voluntari – Farul și Dinamo – FCU Craiova. Le combinăm cu un meci ce anunță un show total în Germania. 

Gică Hagi a transmis că în acest moment campionatul are prioritate și că în meciul de Cupa României de la Voluntari va folosi rezervele. O formulă cu mulți jucători de plan secund a băgat și în partida directă din campionat, pe 22 iulie 2023. A ieșit atunci un meci încântător, câștigat de constănțeni cu 4-1.

Adrian Mititelu nu și-a ascuns interesul pentru câștigarea Cupei României. Oltenii încep însă aventura cu un test de tradiție, contra lui Dinamo, echipă pe care a învins-o și în urmă cu 11 zile, în campionat, scor 1-0, datorită execuției încântătoare a lui Baeten. „Câinii” sunt în criză, au o serie de 3 partide fără gol înscris.

Bayern Munchen are de îndeplinit o formalitate în Cupa Germaniei, o deplasare pe terenul lui Munster, echipă din al treilea eșalon. Bavarezii sunt recunoscuți pentru modul în care tratează chiar și cele mai neînsemnate partide, cum a fost în vară un amical câștigat cu 27-0 împotriva unor amatori germani. Campioana vine după un 7-0 contra lui Bochum, în Bundesliga, așa că azi nu există niciun motiv să nu marcheze la fel de mult.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalCupa RomânieiVoluntari – Farulpeste 2.5 goluri2.10
RomaniaFotbalCupa RomânieiDinamo – FCU CraiovaX21.38
GermaniaFotbalCupa GermanieiMunster – Bayern Munchenpeste 3.5 goluri Bayern1.55
COTĂ FINALĂ: 4.49MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.