Biletul zilei: cotă 7.67 din La Liga și Cupa Ligii Angliei

0

Prieteni, avem fotbal din plin în acest mijloc de săptămână. Jucăm curajos pe Cupa Ligii Angliei și La Liga, o cotă totală de 7.67.

Manchester City s-a deplasat la meciul cu Newcastle din Cupa Ligii Angliei o întreagă echipă. Rodri e suspendat, De Bruyne, Bernardo Silva, Kovacic și Stones sunt accidentați, iar staruri precum Ruben Dias și Walker sunt menajate. În aceste condiții, e greu de crezut că Pep Guardiola poate învinge un Newcastle aflat în mare formă, care vine după cea mai clară victorie din istorie în Premier League, 8-0 contra lui Sheffield.

Chelsea este un exempplu de „așa nu” în fotbalul european. A investit sute de milioane de euro, dar pare că și-a compromis deja și noul sezon. N-a reușit să marcheze în ultimele 3 etape de campionat, deși le-a avut adversare pe Nottingham, Villa și Bournemouth. Astăzi, pe Stamford Brigde, vine revelația ultimilor ani, Brighton, echipă cu o poftă de joc remarcabilă. Trupa lui De Zerbi s-a distrat cu Chelsea în ultimele două meciuri directe, din campionatul trecut, 4-1 și 2-1.

A trecut mult timp de la ultimul meci câștigat lejer de Real Madrid. Elevii lui Carlo Ancelotti sunt datori în fața fanilor de pe Bernabeu, mai ales după eșecul 1-3 contra rivalei Atletico. Las Palmas, adversară pe care Realul a învins-o clar în ambele meciuri de sezonul trecut, 3-0 acasă și 3-0 în deplasare, pare adversarul perfect pentru ca „galacticii” să reintre în formă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalCupa Ligii AnglieiNewcastle – Manchester City1X1.55
AngliaFotbalCupa Ligii AnglieiChelsea – Brighton2 final3.00
SpaniaFotbalLa LigaReal Madrid – Las Palmashandicap – 1.5 goluri Real Madrid1.65
COTĂ FINALĂ: 7.67MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.