Biletul zilei: COTĂ 13.85 pe meciurile programate la 22:00 în UEFA Champions league

0

Prieteni, am luat la puricat cele 6 meciuri programate la ora 22:00 în Liga Campionilor și a rezultat o cotă decentă, de 13.85.

Codul biletului din Liga Campionilor la Superbet: 994G-3O21VF

Lazio – Feyenoord, GG @1.65
  • Feyenoord i-a predat o lecție lui Lazio în urmă cu două săptămâni, o victorie cu 3-1, în care a strălucit din nou Santiago Gimenez, cel mai în vogă atacant al Europei. Gimenez a marcat în fiecare duel jucat contra lui Lazio, 3 în ultimele 2 sezoane.
Atletico Madrid – Celtic, 1 solist @1.40
  • Atletico Madrid a scos doar un punct în deplasarea cu Celtic, dar astăzi e obligată să câștige pentru a nu-și complica situația într-o grupă în care Feyenoord e lider, iar Lazio la doar un punct în spate.
AC Milan – PSG, X2 @1.42
  • Cine a văzut manșa tur, una câștigată fără drept de apel de PSG, scor 3-0, știe de ce pariem X2. Mai adăugăm și faptul că Mbappe e apt și dornic de afirmare!
Manchester City – Young Boys, handicap -1.5 City @1.28
  • Manchester City a revenit pe primul loc în Premier League, a marcat 9 goluri în ultimele două meciuri și vrea să rămână cu punctaj maxim în grupa de Liga Campionilor.
Steaua Roșie – RB Leipzig, 2 final @1.65
  • Leipzig a devenit o prezență constantă în fazele avansate ale Ligii Campionilor. E normal, când lotul actual valorează 490 de milioane de euro. Sârbii de la Steaua Roșie pot încerca să compenseze prin determinare, dar diferența de valoare e mult prea mare. Lotul gazdelor e cotat la 73 de milioane.
Porto – Antwerp, handicap -1.5 Porto @2.00
  • Antwerp, campioana Beligie, e partener de antrenament în grupa H. A pierdut toate meciurile și are un golaveraj 3-12. Runda trecută a fost zdrobită chiar de Porto, pe teren propriu, 4-1.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.