Biletul zilei: 3 meciuri din UEFA Champions League

0

Prieteni, poate azi o fi cu noroc în Liga Campionilor. Dar indiferent de rezultat, nu aveți cum să contestați pariul de la Napoli – Union Berlin! De mult timp n-am mai văzut o statistică atât de elocventă. 

Galatasaray a făcut un meci excelent în turul contra lui Bayern. Cu toate astea, s-a văzut învinsă cu 1-3. Dacă acasă, cu panii în spate și cu o evoluție solidă au pierdut, păi camce ar trebui să se întâmple la Munchen? La Munchen unde îi așteaptă un adevărat balaur! Harry Kane este cel mai în formă atacant al Europei. A marcat nu mai puțin de 10 goluri în ultimele 5 apariții.

Napoli a învins-o pe Union Berlin cu 1-0 în deplasare, iar acum o așteaptă pe „vulcanul” din Italia. Nemții au probleme mari, 12 înfrângeri consecutive, iar în Liga Campionilor au pierdut toate meciurile. În 3 partide au expediat doar 5 șuturi pe spațiul porții! Cu Napoli, în tur, au cadrat o singură execuție. De ce ar șuta acum de 4 ori pe poartă?!

Manchester United a câștigat turul contre celor de la Copenhaga cu 1-0. Au scăpat ușor, Onana parând o lovitură de la 11 metri la ultima fază a meciului. Va fi al treilea meci direct în ultimii 3 ani. Manchester a marcat un singur gol în precedentele două dispute! Danezii au arătat bine la precedentul meci jucat acasă în Liga Campionilor, pierzând doar 1-2 contra favoritei Bayern Munchen.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorBayern – Galatasarayhandicap -1.5 Bayern1.53
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorNapoli – Union Berlinsub 3.5 șuturi Union1.45
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorCopenhaga – Manchester Unitedhandicap +1.5 Copenhaga1.38
COTĂ FINALĂ: 3.06MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.