Biletul zilei: Oțelul – Universitatea Craiova și Dinamo – FCSB

0

Prieteni, viscolul fie cu noi la biletul de astăzi. Avem o cotă de 4.96 din meciurile zilei în Superliga, Oțelul – Universitatea Craiova și Dinamo  – FCSB.

Viscolul a pus stăpânire pe regiunea Moldovei, iar meciul dintre Oțelul  și Universitatea Craiova a fost in pericol. Un strat gros de zăpadă acoperea terenul la ora 14:00. Gălățenii s-au mobilizat, au chemat și suporterii în ajutor. Partida se va juca, dar în condiții extrem de grele. Dacă luăm în calcul că Oțelul e campioana egalurilor în Superliga, iar meciul direct din tur s-a încheiat 0-0, ne așteptăm la un nou duel echilibrat.

Derby-ul Dinamo  – FCSB este mai dezechilibrat ca niciodată. Formația oaspete este lider în Superliga, în timp ce „câinii” ocupă penultima poziție. Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu va conta nici pe un sprijin masiv din partea fanilor. De vină sunt vremea de afară, dar și situația din clasament. Florinel Coman, marcator în meciul tur contra lui Dinamo, a ajuns la 5 reușite în poarta rivalei, în carieră.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇹🇩⚽️SuperligaOțelul  – Universitatea CraiovaPsF X1.60
🇹🇩⚽️SuperligaDinamo – FCSBFlorinel Coman marchează3.10
COTĂ FINALĂ: 4.96MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.