Biletul zilei: Superliga, Premier League și Bundesliga

0

Prieteni, s-au întors în sfârșit campionatele noastre dragi! Am spicuit câte un meci din Superligă, Premier League și Bundesliga pentru un bilet lejer de week-end.

Andrea Mandorlini vine după doi pași greșiți în Superligă și își simte postul amenințat. În aceste condiții, victoria contra celor de la UTA este obligatorie. Mai ales că arădenii vin după un meci slab, eșec 2-4 cu Oțelul lui Dorinel Munteanu. CFR Cluj a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 3-1.

Eintracht Frankfurt primește vizita revelației din Bundesliga, Sttugart. OK, poziția din clasament e de partea oaspeților, dar nici Eintracht nu s-a făcut de râs. A pierdut un singur meci din primele 11 etape. Stuttgart nu a mai învins-o pe Frankfurt de 10 meciuri!

Arsenal are nevoie de o victorie pe terenul lui Brentford pentru a urca pe primul loc în Premier League. Nu va fi o misiune ușoară, trupa lui Thomas Frank este recunoscută pentru victimele pe care le face în rândul granzilor. În acest sezon de Premier League, Arsenal are o medie de 8.83 cornere/meci, cea mai ridicată din campionat. Nici Brentford nu stă rău, 4.83 lovituri de la colțul terenului/partidă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇹🇩⚽️SuperligăCFR Cluj – UTA1 final1.45
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿⚽️Premier LeagueBrentford – Arsenalpeste 8.5 cornere1.50
🇩🇪⚽️BundesligaEintracht – Stuttgart1X1.50
COTĂ FINALĂ: 3.26MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.