Biletul etapei în Superliga: cotă 30.49 și bonus 15%

0

Prieteni, avem câte un pariu pentru fiecare meci al etapei cu numărul 17 din Superligă. Cota celor 8 evenimente este 30.49. I se adaugă un bonus de 15%.

Codul biletului etapei din Superligă: 991M-KNCHQU

Lista evenimentelor de pe biletul etapei în Superligă:

Hermannstadt – Poli Iași, PsF X @1.75

  • Hermannstadt a ajuns la 9 remize în primele 16 runde, iar Poli Iași are 6 egaluri în același interval.

Petrolul – Botoșani, sub 2.5 goluri @1.75

  • Petrolul e formația aflată pe loc de play-off cu cea mai slabă ofensivă, 19 goluri însrise în 16 runde. Botoșani, ultima clasată, are nevoie disperată de puncte, așa că se va agăța de orice fază. Meciul direct din turul campionatului s-a încheiat 1-1.

Voluntari – Farul, X2 @1.33

  • Campioana en-titre Farul e limita play-off-ului, în timp ce FC Voluntari are obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon, un golaverja -9. În turul campionatului, Farul s-a impus cu 4-1.

CFR Cluj – UTA, 1 final @1.50

  • CFR Cluj nu traversează cea mai bună perioadă, dar a rămas la 3 puncte în spatele liderului FCSB. Clujenii au cel mai bun atac din Superligă, 31 de goluri înscrise. UTA vine după o lecție primită din partea Oțelului, eșec 2-4.

Oțelul – Universitatea Craiova, sub 2.5 goluri

  • Meciul direct dintre Universitatea Craiova și Oțelul a fost o lecție defensivă din partea lui Dorinel Munteanu. S-a încheiat 0-0, cu oltenii dominând și având posesia, iar gălățenii rezistând eroic. În ultimele 6 meciuri oficiale, Craiova nu a marcat niciodată mai mult de un gol.

Dinamo – FCSB, peste 5.5 cartonașe @1.53

  • Derby-ul Dinamo – FCSB le găsește pe cele două rivale în poziții total diferite. Formația lui Becali e lider, iar „câinii” ocupă penultima poziție, cea mai mare discrepanță din istoria derby-urilor. În aceste condiții, elevii lui Ovidiu Burcă trebuie să bage materiale pentru a compensa diferența de valoare.

FCU Craiova – Sepsi, X2 @1.50

  • Sepsi pare să depășească ușor perioada de criză. Vine după două remize fără gol primit, cu Petrolul și Rapid. Liviu Ciobotariu a fost confirmat în funcție și a avut două săptămâni în care să pregătească meciul cu FCU Craiova. Covăsnenii au bilanț favorabil în meciurile directe, au câștigat 4-0 și 1-0 ultimele partide.

Rapid – U Cluj, mai multe cornere Rapid @1.45

Rapid este formația cu cele mai multe cornere obțiute în acest sezon de Superligă, 5.3 lovituri/meci. Giuleștenii primesc vizita lui U Cluj, formație pe care au învins-o clar, 3-0, în turul campionatului.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.