Biletul zilei: baschet din NBA, Eurocup și handbal din Liga Campionilor

0

Prieteni, ne revenim din mahmureala calificării la EURO 2024 și facem o cură de detoxifiere de fotbal. Avem o cotă 3.00 din baschet și handbal, cât să ne îmbujorăm înainte de week-end. 

Indiana Pacers primește vizita lui Toronto Raptors. Gazdele de astăzi au obținut o victorie senzațională seara trecută, 157-152 în sala din Atlanta. Indiana are bilanț pozitiv în acest sezon, 8 victorii și 5 înfrângeri. Toronto a fost zdrobită noaptea trecută în Orlando, 106-127, al 8-lea eșec în primele 14 runde.

London Lions este revelația sezonului în Eurocup. Reprezentantă a unui baschet fără tradiție, cel englez, a câștigat 5 din primele 7 meciuri. Adversara de astăzi a pierdut toate partidele, dar Cedevita este o formație care trăiește pentru acest sport, cu una dintre cele mai bune academii de pe continent. Cedevita vine după o victorie mare, în urmă cu 2 zile, împotriva milionarilor de la Partizan.

Aalborg a devenit o forță în handbalul european, dovadă și argintul cucerit în Liga Campionilor în urmă cu 2 ediții. Lotul est stelar, condus de Mikkel Hansen, probabil cel mai bun handbalist al lumii în ultimul deceniu. Săptămâna trecută, Aalborg a făcut cel mai bun meci al sezonului. S-a impus pe terenul lui Kiel cu 27-18. A fost o demonstrație de forță care va fi încercată și la returul de astăzi.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Indiana Pacers – Toronto Raptors
victorie Indiana1.65
Uniunea EuropeanaBaschetEurocup
London Lions
– Cedevita Olimpija
handicap + 13.5 puncte Cedevita1.35
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorAalborg – Kiel1X1.35
COTĂ FINALĂ: 3.00MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.