Biletul zilei: SuperPariu la România – Elveția

0

Prieteni, înainte să spuneți că e un pariu lipsit de patriotism la România – Elveția, citiți argumentele.

România și-a îndeplinit misiunea și a obținut calificarea la Campionatul European din 2024 cu o rundă înainte de finalul prelininariilor. „Tricolorii” încă au pentru ce să tragă. Cu un egal sau cu o victorie ar câștiga grupa și ar intra în urna secundă la tragerea la sorți. Selecționerul Edi Iordănescu are astăzi un absent important, fix fotbalistul care marca ambele goluri în remiza 2-2 cu Elveția din tur. Valentin Mihăila este suspendat din cauza cartonașului roșu văzut in disputa cu Israel.

Să aruncăm acum o privire asupra Elveției, naționala cu staruri precum Xhaka sau Akanji. Apropo, fundașul lui Manchester City este fotbalistul cu cele mai multe pase reușite în preliminariile EURO  2024, indiferent de grupă. Elveția și-a dominat adversarii în toate meciurile, dar ghinionul și lipsa se concentrare din anumite momente au costat-o. Câteva detalii grăitoare. În preliminariile actuale, doar Spania are o posesie superioară Elveției. Elvețienii ocupă locul 3 în ierarhia ocaziiloe de gol create. Doar Portugalia și Danemarca sunt peste. Cele două au câte un meci in plus jucat.

În meciul direct din turul grupei, deși România a fost formația condusă și a alergat după egalare, raportul cornerelor a fost de 5-1 în favoarea elvețienilor.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺⚽️preliminarii EURO 2024România  – ElvețiaElveția câstigă și Elveția are mai multe cornere3.60
COTĂ FINALĂ: 3.60MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.