Biletul zilei: Ucraina – Italia și Cehia – Moldova, meciuri decisive pentru EURO 2024

0

Prieteni, România a obținut deja calificarea la Campionatul European din 2024. Emoțiile continuă în preliminarii, iar astăzi au loc două dueluri decisive, cu biletele pentru Germania pe masă. 

Ucraina are nevoie neapărată de victorie contra Italiei. La orice alt rezultat, naționala pregătită de Luciano Spalletti obține calificarea la European. Ucrainenii au armele necesare pentru a înscrie, 4 fotbaliști care evoluează în Premier League, cei mai importanți fiind Zinchenko si Mudryk. Italienii au arătat vulnerabilități defensive și în urmă cu 3 zile, când au învins cu 5-2 Macedonia de Nord. Partida tur din grupă a fost câștigată de Italia, scor 2-1. Deci GG!

Republica Moldova este în fața celei mai mari performanțe din istorie. Are nevoie de o victorie în Cehia pentru a încheia grupa pe poziția secundă și a merge la EURO. Cehii se mulțumesc și cu o remiză. Meciul direct din grupă s-a încheiat 0-0. Moldovenilor le va fi greu spre imposibil să înscrie într-o atmosferă infernală cum se anunță diseară.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺⚽️preliminarii EURO 2024Ucraina – ItaliaGG1.85
🇪🇺⚽️preliminarii EURO 2024Cehia – Moldovanu marchează ambele1.59
COTĂ FINALĂ: 2.90MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.