Biletul zilei: cotă 4 pe specialele starurilor din NBA

0

Prieteni, revine NBA-ul după o pauză de câteva zile. Și revine în stil mare! Mizăm pe două pariuri speciale care au protagoniști baschetbaliștii momentului.

Tyrese Haliburton (23 de ani), starul lui Pacers, are un sezon istoric, cu medii de 27 de puncte și 11.8 pase decisive/meci. La noapte, Indiana înfruntă cea mai slabă formație din NBA, pe Detroit Pistons, echipă cu 2 victorii în 22 de rânduri. Ar trebui să fie o victorie lejeră a Indianei, iar asta înseamnă că ultimul sfert nu îl va prinde prea mult pe parchet pe Tyrese Haliburton. Scad șansele să își acopere linia de over la assisturi. Cele două s-au mai înfruntat o dată în acest sezon, victorie 136-113 pentru Pacers. Tyrese oferea atunci doar 10 pase decisive.

Nikola Jokic (28 de ani), dublul MVP din NBA, are încă un sezon istoric, cu medie de aproape triple double: 28.4 puncte, 13 recuperări și 9.6 pase decisive. La noapte, Denver Nuggets, formația sârbului, înfruntă o altă echipă spectaculoasă, dar o cu o defensivă foarte permisivă, Atlanta Hawks.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Atlanta Hawks – Denver Nuggets
triple double Nikola Jokic2.10
Statele UniteBaschetNBA
Detroit Pistons
– Indiana Pacers
Tyrese Haliburton – Sub 12.5 pase decisive
1.90
COTĂ FINALĂ: 3.99MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.