Biletul zilei: meciuri decisive din Liga Campionilor

0

Prieteni, e seară decisivă în Liga Campionilor! Avem un meci în care vor sări brazde din gazon, vor trosni crampoanele și va ploua cu cartonașe. Mai avem unul în care ne așteptăm la goluri. 

FC Copenhaga și Galatasaray sunt într-o situație nesperată înaintea rundei decisive din grupa A de Liga Campionilor, una în care le-au avut adversare pe Bayern Munchen și pe Manchester United. Cele două împart poziția secundă, cu câte 5 puncte. În eventualitatea în care United nu câștigă cu Bayern, calculele stau așa: Copenhaga se califică în optimi cu o victorie sau cu un egal (0-0, 1-1, 2-2). Turcii au nevoie de victorie sau de o remiză de la 3-3 în sus. În aceste condiții, e așteptată o bătălie cruntă. În partida tur au fost arătate 7 cartonașe galbene și o eliminare.

Inter Milano și Real Sociedad s-au calificat deja în optimile Ligii Campionilor. Ambele sunt neînvinse și au câte 11. Miza este adjudecarea locului 1. Calculele stau așa: Sociedad are nevoie de victorie sau de o remiză 3-3 (4-4, 5-5 etc). Inter termină pe 1 cu o victorie sau cu un egal (0-0, 1-1, 2-2). În aceste condiții, spaniolii vor fi nevoiți să iasă la atac. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate 1-1. Inter a arătat mai poftă de joc în ultima perioadă. A marcat 10 goluri în ultimele 3 meciuri, inclusiv o remiză 3-3 cu Benfica, în Ligă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga Campionilor
FC Copenhaga –
Galatasaray
peste 5.5 cartonașe1.65
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorInter Milano – Real Sociedadpeste 2.5 goluri1.96
COTĂ FINALĂ: 3.21MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.