Biletul zilei: cotă 5.26 pe meciuri din NBA, „pistolarul” se întoarce acasă

0

Prieteni, am construit o cotă frumoasă din meciurile de NBA de la noapte. Avem speciale pe jucători și o victorie care se vede din avion. 

Chicago Bulls primește vizita lui San Antonio Spurs. Chicago nu are deloc un lot rău, dacă ne uităm la nume. A început prost sezonul, dar a început să își revină. A legat două victorii, contra unor echipe tari ca Lakers și Philadelphia, și s-a apropiat de zona play-off-ului. Bulls n-ar trebui să aibă probleme cu Spurs, ultima clasată din Conferința de Vest, formație cu doar 4 victorii în 26 de meciuri.

Detroit este ultima echipă din NBA în acest sezon, o serie infinită de înfrângeri, dar starul Cade Cunningham continuă să producă. În ultima partidă, pe 19 decembrie, pierdută contra Atlantei, Cade a reușit 43 de puncte! Astăzi, în fața lui Utah, o echipă în degringoladă și care vine după o altă deplasare în noaptea trecută, ar trebui să facă din nou spectacol.

Memphis primește vizita lui Indiana. Va fi meciul de regăsire între Ja Morant și fanii lui Grizzlies. Morant a fost suspendat 25 de meciuri. A revenit în urmă cu 2 zile cu o prestație colosală, 34 de puncte, 6 recuperări și 9 pase decisive, marcând și coșul victoriei contra lui New Orleans, la ultima fază.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Chicago Bulls –
San Antonio Spurs
victorie Chicago1.42
 Statele Unite BaschetNBA
Detroit Pistons –
Utah Jazz
Cade Cunningham – Peste 24.5 puncte1.95
 Statele UniteBaschetNBA
Memphis Grizzlies –
Indiana Pacers
Ja Morant – Peste 30.5 puncte1.90
COTĂ FINALĂ: 5.26MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.