Biletul zilei: câte un pariu pentru fiecare meci din Premier League

0

Prieteni, a venit cea mai intensă perioadă a anului pentru formațiile din Premier League și una care poate fi speculată la pariuri. Avem câte un pronostic pentru fiecare meci al zilei. A ieșit o cotă de 12.29 și un bonus de 5%.

Codul biletului zilei din Premier League, jucat la Superbet: 9918-KK5TBT

Lista evenimentelor de pe biletul zilei din Premier League:

West Ham – Manchester United, sub 3.5 goluri @1.47

  • Manchester United are al 5-lea cel mai slab atac din Premier League în acest sezon, doar 18 goluri înscrise în 17 runde. În ultimele 3 dispute directe contra lui West Ham, din Premier League, s-a marcat doar câte un gol.

Tottenham – Everton, 1 final @1.80

  • Everton s-a transformat în bine din momentul oficializării depunctării, dar testul de astăzi e mult prea complicat. Tottenham vrea să rămână aproape de top 4 în Premier League, iar ofensiva lui Ante Postecoglou, una care a marcat 35 de goluri, față de doar 22 ale lui Everton, ar trebui să domine disputa. Tottenham a câștigat clar ultimele două meciuri directe jucate pe teren propriu, 2-0 și 5-0.

Luton Town – Newcastle, 2 final @1.65

  • Newcastle a părăsit Liga Campionilor, Eddie Howe a recuperat din accidentați, așa că nu mai sunt permiși pași greșiți în duelurile cu formațiile de plan secund. Newcastle are în actuala stagiune 36 de goluri. Adversara, Luton, a înscris doar 17.

Fulham – Burnley, peste 1.5 goluri @1.28

  • În 15 dintre cele 17 meciuri jucate de Burnley în acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri. Partidele lui Fulham au oferit o medie ridicată de goluri în actuala stagiune, 3.2.

Nottingham – Bournemouth, 1X @1.55

  • Nottingham are un lot mai bun decât poziția din clasament, cotat la aproape 400 de milioane de euro. Rezultatele slabe au dus la schimbarea antrenorului săptămâna trecută. Numirea lui Nuno Espírito Santo ar trebui să aducă șocul dorit.

Liverpool – Arsenal, peste 8.5 cornere @1.42

  • Liverpool – Arsenal pare un derby de titlu în acest sezon. Cele două ocupă primele poziții în acest sezon, dar sunt primele și în clasamentul loviturilor de la colțul terenului. „Tunarii” au o medie de 8.18 cornere/meci, iar „cormoranii” au 6.94/partidă.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.