Biletul zilei: cotă 6.67 din Serie A, Championship și Euroliga de baschet

0

Prieteni, nu aduce Anul Nou ce aduce ziua de 29 decembrie. Nu știți proverbul? Nu există? Îl facem noi celebru cu bun bilet câștigător.

Campioana Napoli a căzut pe locul 7 în Serie A, la 17 puncte în spatele liderului Inter. Vine după un eșec 0-2 cu AS Roma, partidă care lasă urme și acum. Golgeterul Victor Osimhen a fost eliminat și nu poate evolua astăzi. În acest condiții, în disputa cu Monza va trebui adoptată o tactică mai prudentă. Niciun meci direct dintre cele două disputate sezonul trecut nu a fost GG.

Southampton și Plymouth sunt adversare în runda cu numărul 25 din Championship. „Sfinții” și-au revenit, sunt pe val, 3 victorii consecutive, și s-au apropiat la 5 puncte de locurile direct promovabile. Diferența de valoare dintre cele două loturi ar trebui să cântărească decisiv astăzi. Southampton a învins-o pe Plymouth și în meciul direct din turul campionatului, în deplasare, scor 2-1.

Monaco – Barcelona e ultimul meci al anului în Euroliga de baschet masculin. Francezii au investit masiv, dar încă n-au reușit să creeze o echipă dominantă. Au 9 victorii și 7 eșecuri și sunt pe locul 7. Catalanii completează podiumul acestui sezon, cu 11 victorii și 5 înfrângeri. Barcelona a câștigat 4 dintre cele 5 meciuri jucate contra lui Monaco în istorie.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
ItaliaFotbalSerie ANapoli – MonzaNU marchează ambele2.05
AngliaFotbalChampionshipSouthampton – Plymouthvictorie Southampton1.33
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaMonaco – Barcelonavictorie Barcelona2.45
COTĂ FINALĂ: 6.67MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.