Biletul zilei: Serie A și încă o dată Cristiano Ronaldo

0

Prieteni, ieri n-am avut emoții cu pariurile din fotbal. Să le fi venit mintea la cap pe final de 2023 și să iasă drepte? Încercăm un bilet din Serie A și Arabia Saudită. 

Sassuolo este killerul granzilor în acest sezon. Are victorii în fața celor două favorite la titlu, Juventus și Inter. Acum se deplasează pe terenul lui AC Milan, echipă aflată într-o mică criză și cu antrenorul Stefano Pioli în pragul demiterii. Cel mai recent meci direct a oferit un rezultat surprinzător, victorie 5-2 a lui Sassuolo.

Juventus se poate apropia la două puncte de liderul Inter în cazul unei victorii cu AS Roma. Torinezii au o defensivă de top în acest sezon, 11 goluri încasate în 17 partide. De partea cealaltă se află Jose Mourinho, așa că nu trebuie să mai amintim grija lui pentru defensivă. Sezonul trecut au fost două meciuri închise între Juventus și Roma, cu doar 3 goluri marcate în total.

Al-Taawon primește vizita lui Al Nassr. Va fi o nouă oportunitate ca Ronaldo să scrie istorie. Cristiano este deja fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în anul 2023. E și golgeterul primei ligi din Arabia Saudită, cu 19 goluri in 17 apariții. Portughezul a marcat în precedentele 4 partide.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇮🇹⚽️Serie AAC Milan – SassuoloHandicap +1.5 Sassuolo1.65
🇮🇹⚽️Serie AJuventus – AS RomaSub 2.5 goluri1.47
🇲🇴⚽️Serie AAl-Taawon  – Al NassrCristiano Ronaldo marchează1.55
COTĂ FINALĂ: 3.75MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.