Pariuri antepost pentru Campionatul European de handbal masculin

0

Campionatul European de handbal masculin se desfășoară în Germania, în perioada 10 – 28 ianuarie 2024. România participă, competiția e relevantă pentru noi, așa că am pregătit o serie de pariuri antepost. Avem inclusiv o cotă de 6.00 cu șanse reale de reușită. 

Germania câștigă orice medalie, cotă 2.80

Germania organizează competiția și își joacă meciurile pe Merkur Spiel din Dusseldorf, o arenă cu peste 50.000 de locuri. Atmosfera se anunță fără precedent, un avantaj enorm pentru naționala pregătită de Alfred Gislason.

Nemții nu vor avea nicio emoție în a-și asigura calificarea în faza următoare. Fac parte din Grupa A, alături de Franța, Macedonia de Nord și Elveția. Primele două avansează în grupa I principală, unde împerecherea e favorabilă. Vor mai veni câte două formații din grupele B (Spania, Austria, Croația, România) și C (Islanda, Ungaria, Serbia și Muntenegru). Pe hârtie, bătălia pentru sferturi se va da doar cu Franța și Spania.

Germania are 2 medalii de aur la Campionatele Europene, ultimul trofeu în 2016.

România – Austria, handicap -3.5 goluri Austria @1.82

România debutează pe 12 ianuarie la Campionatul European. Adversară este Austria. Cele două au fost adversare și în campania de calificare la turneul final. Austriecii au câștigat ambele dispute, 36-32 și 35-30.

Naționala lui Xavi Pascual a pregătit competiția cu adversari modești. A câștigat 4 dispute, contra Greciei, Georgiei, Argentinei și Bosniei. A fost învinsă categoric de Elveția, scor 31-37.

Bookmakerii nu oferă nicio șansă României la turneul final, cotă 1.000 la câștigarea competiției.

Omar Ingi Magnusson golgeterul competiției, cota 6.00

Omar Ingi Magnusson, stângaciul naționalei Islandei și a lui Magdeburg, a fost golgeterul ediției precedente de Campionat European. A marcat 59 de goluri, cu 11 mai multe decât urmăritorul lui Mikkel Hansen.

Islanda are o grupă accesibilă și la actuala ediție. Este favorită în fața Ungariei, Serbiei și Muntenegrului. Cea din urmă este una dintre cele mai slabe naționale din turneu. Calificarea în faza următoare i-ar aduce lui Magnusson cel puțin încă 4 partide.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.