Biletul zilei: primele meciuri de la Campionatul European de handbal masculin

0

Prieteni, astăzi avem primele două meciuri ale grupei A de la Campionatul European de handbal masculin. Așteptăm spectacol de la Franța și de la Germania. Gazdele vor produce un eveniment istoric!

Ultimul turneu final al legendarului Nikola Karabatic va fi abordat de Franța cu maximă seriozitate. Francezii încep cum nu se poate mai ușor, un meci împotriva reprezentativei din Macedonia de Nord, una dintre cele mai slabe de la turneul final. Franța a arătat bine în meciurile de pregătire din acest an, 72 de goluri marcate contra Braziliei și Tunisiei. Cu siguranță astăzi vor dori să rezolve rapid partida, pentru a-și odihni oamenii de bază în repriza secundă.

Germania – Elveția se anunță un meci istoric. Stadionul din Dusseldorf a fost tranformat în sală de handbal. Aproape 50.000 de fani vor fi prezenți, cea mai mare asistență din toate timpurile pentru acest sport. În aceste conditii, ne așteptăm la un spectacol total și pe parchet. Pe elvețieni i-am vazut contra României, au ceva potențial ofensiv. Gazdele vor fi împinse din spate de fani. Nemții au disputat 2 partide amicale în 2024, contra Portugaliei. Ambele au fost câștigate și ambele au oferit multe goluri: 35-31 și 34-33.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺HandbalEuro 2024Franța  – Macedonia de Nordpeste 17.5 goluri Franța în prima repriză1.45
🇪🇺HandbalEuro 2024Germania – Elvețiapeste 58.5 goluri1.70
COTĂ FINALĂ: 2.46MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.