Biletul dimineții: cote nebune de la Australian Open

0

Prieteni, ne trezim devreme să urmărim spectacolul de la Australian Open. Și poate începem ziua bine cu o cotă babană, de 8.79.

Australienii nu își fac mari iluzii la actuala ediție de Australian Open. Cu Kyrgios mutat în cabina de comentator, se agață de forma lui De Minaur și speră la o răbufnire din partea talentatului, dar problematicului Thanasi Kokkinakis. Jucătorul în vârstă de 27 de ani are toate armele să ajungă departe, iar în primul tur întâlnește un adversar arțăgos, dar cam atât, pe austriacul Sebastian Ofner. Totul depinde de cum își păstrează Thanasi cumpătul.

Emma Răducanu a venit o prezență meteorică prin circuitul WTA. De vină au fost accidentările. Revenirea de la Australian Open se anunță una anevoioasă împotriva americancei Shelby Rogers, o jucătoare exact pe stilul ei. Vor fi raliuri lungi și un meci mai echilibrat decât o arată cotele.

Ultimul meci al zilei pe arena Rod Laver este între Carlos Alcaraz și veteranul Richard Gasquet, un duel al generațiilor, cu numărul 2 mondial mare favorit. Dar francezul niciodată nu se face de râs. Are armele sale, are experiență și îi plac meciurile cu fani în tribune. Alcaraz va câștiga cu siguranță, dar Gasquet îi va opune rezistență cât îl țin bateriile.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian Open
Sebastian Ofner –
Thanasi Kokkinakis
victorie Kokkinakis1.95
AustraliaTenisAustralian Open
Emma Raducanu
Shelby Rogers
peste 19.5 game-uri1.67
AustraliaTenisAustralian Open
Richard Gasquet –
Carlos Alcaraz
peste 9.5 game-uri în primul set2.70
COTĂ FINALĂ: 8.79MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.