Biletul dimineții la Australian Open: mizăm pe tabloul masculin

0

Prieteni, în primul biletul de la Australian Open am prins două cote bune de pe tabloul masculin. Ne-au trădat fetele… În dimineața asta le ignorăm. Și postăm acum biletul, poate driblăm algoritmul și îl vedeți când vă treziți. 

Veteranul Gale Monfils e foarte probabil la ultima apariție pe tabloul principal de la Australian Open. A început cu o prestație solidă, fără set pierdut în fața lui Hanfmann, iar astăzi are în față un zgurist veritabil, pe argentinianul Tomas Martin Etcheverry. Fanii vor fi de partea lui Monfils, experiența e de paartea lui. Francezul încă are energie, n-a epuizat din rezervor în prima partidă.

Biletul zilei la pariuri de la Australian Open

Christopher Eubanks este unul dintre cei mai inteligenți jucători din circuit. Vine din tenisul universitar american, are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar în 2023 și-a arătat potențialul, ajungând până în sferturile de finală la Wimbledon. Azi e outsider clar în fața lui Rublev. Dar Andrey ne-a obișnuit cu meciurile nebune și cu căderile nervoase. În primul tur de la Australian Open, rusul a avut nevoie de set decisiv în fața lui Seyboth Wild. Ba chiar de supertiebreak în decisiv!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian Open
Gael Monfils
 – Tomas Martin Etcheverry
victorie Monfils1.65
AustraliaTenisAustralian Open
Christopher Eubanks –
Andrey Rublev
minim un set Eubanks1.90
COTĂ FINALĂ: 3.31MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.