Biletul zilei de la Australian Open: surpriză pe tabloul feminin și meciurile zilei la băieți

0

Prieteni, au fost zile nebune la Australian Open. Meciurile de mâine de pe tabloul masculin par mai previzibile. În schimb, la fete se întrevede o altă surpriză!

Ben Shelton (16 ATP) e marea speranță a tenisului american, un jucător cu serviciu magistral și cu lovituri explozive de forehand. În șaisprezecimile de finală, Shelton îl înfruntă pe veteranul francez Adrian Mannarino, ajuns la 35 de ani și aflat pe locul 35 mondial. Mannarino e un jucător boem, cu lovituri ieșite din tipare, dar e greu de crezut că poate face față rachetelor expediate de Ben.

Novak Djokovic este tăticul turneului de la Australian Open. L-a câștigat de 10 ori și este favorit și la ediția actuală. Sârbul, ajuns la 36 de ani, a cedat câte un set în precedentele două tururi. Va trebui să își conserve energia dacă vrea să meargă până la capăt, așa că meciul cu Tomas Martin Etcheverry, un zgurist ajuns pentru prima dată într-o fază atât de avansată a unui Grand Slam pe hard, va fi unul scurt. Asta spune logica, istoria și tot ce mai doriți.

Rusoaica Elina Avanesyan (74 WTA) o înfruntă pe ucraineanca Marta Kostyuk (37 WTA). Va fi un meci cu încărcătură emoțională, care pe hârtie are o favorită clară în Kostyuk. Doar că Marta este o jucătoare inconstantă. Riscă mult la fiecare lovitură, joacă agresiv, iar când nu îi intră forehandul nu are altă armă. Avanesyan a produs una dintre marile surprize ale turneului în turul secund. A trecut în două seturi de Maria Sakkari, scor 6-4, 6-4.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian Open
Adrian Mannarino –
Ben Shelton
victorie Shelton1.36
 AustraliaTenisAustralian Open
Elina Avanesyan –
Marta Kostyuk
minim un set Avanesyan2.15
 AustraliaTenisAustralian Open
Novak Djokovic –
Tomas Martin Etcheverry
3-0 la seturi Djokovic1.60
COTĂ FINALĂ: 4.67MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.