Biletul zilei: tenis, baschet și handbal! Toate cu români implicați

0

Prieteni, dacă fotbalul e un pic în vacanță, ne delectăm cu un bilet din baschet, handbal și tenis. Toate evenimentele au români în prim-plan.

Ana Bogdan (65 WTA) o înfruntă pe rusoaica Erika Andreeva (112 WTA) în optimile de finală de la Transylvania Open. Românca are avantajul experienței, adversara având doar 19 ani. În primul tur, Ana a avut o prestație solidă. A servit foarte bine, cedându-și doar de două ori serviciul în fața unei jucătoare agresive ca Alycia Parks. Singurul meci direct dintre Bogdan și Andreeva s-a jucat tot pe hard, în ianuarie 2022. Sportiva din Sinaia câștiga lejer, 6-2, 6-2.

Minaur Baia Mare și CSM Sighișoara se înfruntă în runda cu numărul 16 a primei ligi de handbal masculin. Gazdele pornesc favorite și încearcă să rămână aproape de CSM Constanța în lupta pentru poziția secundă. De partea cealaltă, formația din Sighișoara luptă pentru salvarea de la retrogradare. Între cele două s-au disputat în ultimii 2 ani 3 meciuri directe. Toate au fost câștigate de Minaur și toate au fost spectaculoase: 45-32, 39-27 și 30-20.

U-BT Cluj-Napoca joacă un meci cât un sezon în Lituania, contra lui Lietkabelis. Dacă bat, campionii României se califică direct în sferturile de finală din Eurocup. Ar fi o performanță pe care nimeni nu o anticipa. Doar că misiunea nu va fi deloc ușoară într-o țară unde baschetul e religie. Meciul tur, din sala Polivalentă, a oferit recordul de puncte al actualei ediții din Eurocup. S-a încheiat 97-97 după timpul regulamentar, 120-111 pentru clujeni după prelungiri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalLiga Națională masculin
Baia Mare –
CSM Sighisoara
Peste 53.5 goluri1.65
 RomaniaTenisTransylvania Open
Erika Andreeva –
Ana Bogdan
minim un set Ana Bogdan1.55
Uniunea EuropeanaBaschetEurocup
BC Lietkabelis –
U BT Cluj
peste 160.5 puncte1.47
COTĂ FINALĂ: 3.75MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.