Biletul zilei: speciale pe starurile din NBA

0

Prieteni, ieri am câștigat mai ușor ca niciodată biletul din handbal, baschet și tenis. Mizăm și azi tot în afara fotbalului, niște linii interesante în NBA. 

Indiana Pacers – Golden State Warriors se anunță un veritabil spectacol. Tyrese Haliburton, starul gazdelor și cel mai bun pasator al sezonului din NBA, a revenit recent după o accidentare. A avut o limită de minute în primele 4 partide, dar în urmă cu două nopți a jucat aproape 30 de minute. Semn că e gata să picteze din nou. Haliburton are o medie de 11.5 pase decisive în actuala stagiune.

Luka Doncic are un sezon demn de MVP al NBA. Dallas Mavericks, echipa lui, forțează urcarea în primele 6 formații ale Conferinței de Vest, așa că victoria în fața unui New York cu multe absențe este obligatorie. Doncic are o medie de 34.5 puncte în acest sezon. A avut și o prestație istorică, a patra cea mai bună din istoria competiției. Pe 27 ianuarie înscria 73 de puncte. În 3 din precedentele 4 partide a depășit linia de over stabilită astăzi, marcând: 35 cu Brooklyn, 40 cu Milwaukee și 45 cu Orlando.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Indiana Pacers –
Golden State Warriors
Tyrese Haliburton – Peste 8.5 pase decisive2.10
Statele UniteBaschetNBA
New York Knicks –
Dallas Mavericks
Luka Doncic – Peste 33.5 puncte1.95
COTĂ FINALĂ: 4.09MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.