Biletul zilei: specialele starurilor din NBA

1

Prieteni, e seară de Liga Campionilor, dar meciurile par cam alunecoase. Așa că ne îndreptăm atenția către NBA, unde vedetele sunt pregătite de spectacol.

Luka Doncic continuă sezonul fabulos. Vine după o prestație de gală, 39 de puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive, în victoria contra lui Charlotte. Ultimele evoluții l-au adus pe locul secund în lupta pentru titlul de MVP, după Jokic. Dallas a legat victoriile, a urcat pe locul 5 și e tot mai sigură de prezența direct în play-off. Mavericks rămâne în Est și la noapte, pentru duelul cu Miami. Cum lipsesc doi dintre marcatorii importanți, Lively și Green, e de așteptat ca Doncic să iasă iar la rampă. Luka are o medie istorică în actuala ediție, 33.9 puncte/meci.

La noapte îl vedem la treabă și pe Shai Gilgeous-Alexander, al 3-lea favorit în cursa pentru MVP. Canadianul a revenit după o accidentare musculară ușoară. A jucat 38 de minute noaptea trecută, reușind nu mai puțin de 40 de puncte! Sunt semne că problemele medicale au dispărut complet. Ar trebui ca Oklahoma City Thunder să treacă lejer de codașa San Antonio Spurs, iar Shai să își continue sezonul de vis. Are o medie de 30.4 puncte/partidă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Oklahoma City Thunder –
San Antonio Spurs
Shai Gilgeous-Alexander peste 28.5 puncte
1.95
Statele UniteBaschetNBA
Miami Heat –
Dallas Mavericks
Luka Doncic – Peste 30.5 puncte1.80
COTĂ FINALĂ: 3.51MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

1 COMENTARIU

  1. M-am uitat si eu la meciurile de Liga Campionilor, dar a fost o seara cam alunecoasa. Asa ca m-am orientat catre NBA, unde spectacolul este garantat cu vedete precum Luka Doncic si Shai Gilgeous-Alexander. Desi am fost incantat de prestatia lui Doncic in ultimul meci, cred ca Shai va face iarasi o figura frumoasa, mai ales ca a trecut peste problemele medicale. Asa ca mizez pe el pentru peste 28.5 puncte la cota de 1.95. Si nu pot sa nu mentionez si meciul dintre Miami Heat si Dallas Mavericks, unde ma astept la un show din partea lui Doncic, care are o medie impresionanta de 33.9 puncte pe meci. Asa ca nu ezit sa pariez pe peste 30.5 puncte pentru el la cota de 1.80. Cota finala pentru ambele pariuri este de 3.51 si chiar ma gandesc sa joc la SUPERBET pentru a primi un bonus de pana la 500 de lei. Hai sa vedem daca vom avea noroc si sa castigam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.