Biletul zilei: cotă de peste 5.00 din Europa League și Conference League

0

Prieteni, echipele din Europa League și Conference League trebuie să țină pasul cu spectacolul din Liga Campionilor. Mizăm pe asta și pe un bilet special de cotă peste 5.00.

Bayer Leverkusen scrie istorie în Germania și Europa. Mai are nevoie doar de confirmarea matematică pentru titlul din Bundesliga și este neînvinsă în toate competițiile în acest sezon. Astăzi are o adversară care știe să joace pe contraatac și este obișnuită cu meciurile tari din Premier League. West Ham, deținătoarea trofeului în Conference League, sigur nu a venit în Germania să se predea.

Olympiakos a rămas în spatele rivalelor în lupta pentru titlul din Grecia, dar visează la un miracol european. Vrea să ajunga în finala Conference League, mai ales că ultimul act se joacă la Atena. Adversară îi este Fenerbahce, echipă cu nervii întinși la maxim, care tocmai a boicotat Supercupa Turciei. În plin conflict cu Federația națională, un triumf european ar însemna o palma serioasă.

La ultimul meci, argumentele sunt foarte simple. Aston Villa are un lot net superior lui Lille, iar Unai Emery este antrenorul specializat în câștigarea competițiilor europene.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺⚽️Europa
League
Leverkusen – West HamGG1.85
🇪🇺⚽️Conference LeagueAston Villa – Lille1 final1.70
🇪🇺⚽️Conference LeagueOlympiakos  – Fenerbahcepeste 4.5 cartonașe1.60
COTĂ FINALĂ: 5.03MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.