Biletul zilei: Bayern – Arsenal, City – Real și play-in din NBA

0

Prieteni, se anunță o seară cum n-am mai avut în Liga Campionilor. Trebuie să adăugăm un pic de adrenalină cu un bilet care sa conțină meciurile decisive Bayern Munchen – Arsenal și Manchester City – Real Madrid. 

Bayern și Arsenal au remizat, scor 2-2, în turul de la Londra. „Tunarii”, prin improvizația din banda stângă a apărării, Kiwior, au comis două erori flagrante și au facilitat golurile bavarezilor. Arteta nu va face aceeași greseală de două ori, iar echipa cu cea mai bună defensivă din Premier League ar trebui să își respecte statulul.

Manchester City, deținătoarea trofeului, e favorită și anul acesta. Trupa lui Guardiola a scos un 3-3 în  tur, dar Real are coșmaruri pe Emirates. A pierdut ultimele 4 meciuri jucate, cel din ediția trecută fiind o veritabilă umilință, scor 0-4.

Joel Embiid, MVP-ul sezonului trecut din NBA, s-a recuperat complet după accidentare și e gata să o califice pe Philadelphia în play-off-ul Conferinței de Est. 76ers pornește favorită certă în fața unui Miami inconstant, fără un star de nivelul lui Embiid.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺⚽️Liga CampionilorBayern  – ArsenalSub 1.5 goluri Bayern1.70
🇪🇺⚽️Liga CampionilorManchester City  – Real Madridvictorie City1.60
🇺🇲🏀play-in NBAPhiladelphia  – MiamiJoel Embiid, peste 28.5 puncte1.60
COTĂ FINALĂ: 4.35MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.