Biletul zilei: specialele jucătorilor la startul play-off-ului din NBA

0

Prieteni, ieri am prins o cotă frumoasă. Azi încercăm ceva de valoare apropiată, dar schimbăm sportul. Avem niște speciale la startul play-off-ului din NBA. 

Milwaukee Bucks nu îl are la dispoziție pe starul Giannis Antetokounmpo la primul meci împotriva celor din Indiana. În aceste condiții, e nevoie ca jucătorii din plan secund să iasă la rampă. Brook Lopez ar trebui să fie unul dintre ei. Centru atipic, cu o precizie ridicată la aruncările de 3 puncte, are o medie de 12.5 puncte/meci în acest sezon. Asta cu Giannis pe parchet! Fără grec, ar trebui ca mingea să treacă mai mult și pe la Lopez.
Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks este cea mai așteptată serie din primul tur al Conferinței de Vest. Experimentații Harden, Leonard, George sau Westbrook dau peste doi dintre cei mai talentați baschetbaliști ai lumii, Irving și Doncic. E clar că gazdele din LA au pregătit atent apărarea la cei doi. Irving, cu o medie de 25.6 puncte, vine după două meciuri de pauză. Știm că intensitatea e mai ridicată în play-off, așa că linia de over ar trebui să scapă un picuț.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Milwaukee Bucks –
Indiana Pacers
Brook Lopez – Peste 13.5 puncte1.75
Statele UniteBaschetNBA
Los Angeles Clippers –
Dallas Mavericks
Kyrie Irving – Sub 26.5 puncte1.65
COTĂ FINALĂ: 2.88MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.