Biletul nopții din NBA: câte un pronostic pentru fiecare meci

0

Prieteni, play-off-ul din NBA se încinge. Am pregătit câte un pariu, pe specialele jucătorilor, pentru fiecare meci din noaptea asta. 

Donovan Mitchell a avut un prim meci excelent pentru Cleveland în seria cu Orlando, victoria 97-83. Cu o medie de 26.7 puncte/meci în sezonul regulat, Mitchell ar trebui să iasă iar la rampă. A demonstrat-o în numeroase rânduri că are mentalitatea necesară pentru duelurile cu miză!

Pentru Philadelphia 76ers e groasă. A pierdut primul meci contra lui New York Knicks. Joel Embiid, MVP-ul sezonului trecut, s-a refăcut complet după accidentare. De el depind șansele celor din Philadelphia. Embiid a avut o prestație reușită și în prima partidă 29, de puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive. Asta deși a petrecut pe parchet doar 36 de minute. Dacă meciul de noaptea asta va fi mai echilibrat, cu siguranță va prinde mai multe minute. Și vor veni și punctele!

Celălalt star al nopții, Nikola Jokic, dublu MVP și favorit pentru un nou titlu, joacă la noapte împotriva lui LA Lakers. În primul meci, unul câștigat lejer de campioana en-titre Denver, Jokic a arătat o poftă incredibilă de joc. A reușit 32 de puncte și nu mai puțin de 4 slam dunk-uri, un procedeu care nu îi e tocmai familiar. Lakers va trebui să își ia măsuri împotriva sârbului, iar asta va deschide oportunități pentru colegi. Cu 8.9 pase decisive/meci, Nikola nu va avea probleme să îi găsească.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Cleveland Cavaliers –
Orlando Magic
Donovan Mitchell – Peste 23.5 puncte1.53
Statele UniteBaschetNBA
New York Knicks –
Philadelphia
Joel Embiid – Peste 28.5 puncte1.60
Statele UniteBaschetNBA
Denver Nuggets –
Los Angeles Lakers
Nikola Jokic – peste 8.5 pase decisive1.67
COTĂ FINALĂ: 4.00MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.