Biletul zilei: Premier League, Superliga României și Liga Campionilor la handbal

0

Prieteni, mai rar așa seară frumoasă de miercuri. Avem de unde alege, noi să fim inspirați. Biletul de azi conține meciuri din Premier League, Superliga României și Liga Campionilor la handbal masculin.

Everton – Liverpool e derby-ul orgoliilor din Premier League. Ambele rivale au un final de sezon cu emoții. „Caramelele” au 5 puncte peste zona retrogradării, iar „cormoranii” duc o luptă istorică pentru titlu cu Arsenal și Manchester City. În meciul direct din turul campionatului, câștigat de Liverpool cu 2-0, au fost arătate 4 cartonașe galbene. Young a fost eliminat din echipa lui Dyche.

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB se înfruntă în runda cu numărul 6 din play-off-ul Superligii. Covăsnenii sunt ultimii, cu 27 de puncte, și au șanse pur matematice ca să mai prindă locurile de cupe europene. Au și probleme de lot. Nicolae Păun s-a accidentat, iar Cosmin Matei încă nu e la 100% din potențial. La FCSB, situația e aproape perfect. Cu o victorie astăzi și cu un pas greșit făcut mâine de Universitatea Craiova, formația lui Becali devine campioana României. FCSB a câștigat ultimele 7 meciuri disputate împotriva lui Sepsi.

Vive Kielce – Magdeburg, prima manșă a sferturile de finală din Liga Campionilor la handbal masculin, are loc astăzi. Cele două s-au înfruntat o singură dată în meciurile oficiale, chiar în finala ediției trecute din Champions League. S-a încheiat 26-26, nemții câștigând după prelungiri, 30-29. Sala din Polonia se anunță plină diseară, iar elevii lui Tałant Dujszebajew vor avea un plus evident.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueEverton – Liverpoolpeste 3.5 cartonașe galbene1.42
RomaniaFotbalSuperligaSepsi – FCSBX21.38
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorVive Kielce – Magdeburghandicap +1.5 goluri Kielce1.65
COTĂ FINALĂ: 3.23MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.