Biletul zilei la Euro 2024: Serbia – Anglia și Slovenia -Danemarca

0

Prieteni, ce poate fi mai frumos decât o seară de duminică cu două meciuri la Euro 2024? Una în care ne iese și biletul! Și avem cote interesante, cu argumente de necombătut.

Anglia e văzută favorită la Euro 2024, dar naționala lui Gareth Southgate are un punct nevralgic. Defensiva nu se ridică la nivelul unui atac în care îi regăsim pe Kane, Saka, Foden, Palmer. În linia mediană sunt doi fotbaliști stelari, Jude Bellingham și Declan Rice. Mijlocașul lui Arsenal va avea rol de închizător. Se descurcă onorabil, dar și la club a demonstrat că se simte mai bine când are lângă el un fotbalist precum Partey. Prima adversară a Angliei este Serbia, o echipă periculoasă, cu talie, puternică.

În celălalt meci al grupei vor fi față în față Slovenia și Danemarca. Semifinaliști la precedenta ediție de European, danezii pornesc cu prima șansă. Un detaliu statistic atrage atenția. În campania de calificare, Danemarca a obținut 82 de cornere. Nicio altă națională n-a avut mai multe, indiferent de grupă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺⚽️Euro 2024Serbia – AngliaGG2.00
🇪🇺⚽️Euro 2024Slovenia – Danemarcapeste 5.5 cornere Danermarca1.72
COTĂ FINALĂ: 3.44MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.